Cukier i zamienniki

Jeśli cukier, to wybierz brązowy nierafinowany i ekologiczny. Cukier trzcinowy brązowy nadaje się do wszystkich wypieków, mascobado ma dużą zawartość melasy i jest dość lepki. Są jeszcze alternatywy - ekologiczny cukier z agawy, cukier palmowy albo słodkie syropy. Nic nie zastąpi bowiem pysznego syropu klonowego na naleśnikach, syropem z agawy lub daktylowym można słodzić napoje. Dla unikających cukru polecamy też ksylitol (xylitol).


Ilość produktów 4
Strona
z 1

Wg producentów

Wybrane:
  • igor
  • piekarnia gzik
  • biominki
  • horizon
  • santini
  • cocomi
  • owocowe smaki
  • vitally food
  • malu
  • coffee hunter
wyłącz wszystkie filtry

  • Santini
  • Wysyłka w 24h
  • Ocena:
    • bez dodatku cukru
1000g
59,99 zł / 1kg
59,99
0
  • Santini
  • Wysyłka w 24h
    • bez dodatku cukru
250g
74,36 zł / 1kg
18,59
0
  • Santini
  • Wysyłka w 24h
    • bez dodatku cukru
500g
67,98 zł / 1kg
33,99
0
  • Santini
  • Wysyłka w 24h
350g
79,97 zł / 1kg
27,99
0