Rośliny strączkowe

Zastępują ziemniaki i makarony. Na obiad można ugotować cieciorkę lub soczewicę. Ekologiczna soczewica jest świetnym dodatkiem do zup. Łatwo się ją przyrządza i można z niej zrobić tez pyszny wegetariański pasztet. Tak samo możesz postąpić z nieco egzotyczną fasolą mung. Jeśli jesteśmy przy kuchni chińskiej to proponujemy smakowitą i lekkostrawną fasolę adzuki lub pięknie prezentującą się na talerzu ekologiczną czarną fasolę. Do szybkich zup przyda się pod ręką mix strączkowych warzyw lub warzywa w puszce gotowe do użycia.


Ilość produktów 15
Strona
z 1

Wg producentów


  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
6,59
0
  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
6,49
0
  • La Bio Idea
    • EKOLOGICZNE
5,69
0
  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
8,99
0
  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
10,49
0
  • La Bio Idea
    • EKOLOGICZNE
6,09
0
  • Bio Azja
    • bez dodatku cukru
    • EKOLOGICZNE
5,99
0
  • La Bio Idea
    • bezglutenowe
    • EKOLOGICZNE
5,99
0
  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
7,39
0
  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
5,99
0
  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
7,99
0
Większa gramatura
  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
10,99
0
  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
7,70
0
  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
7,99
0
  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
8,49
0