Rośliny strączkowe

Zastępują ziemniaki i makarony. Na obiad można ugotować cieciorkę lub soczewicę. Ekologiczna soczewica jest świetnym dodatkiem do zup. Łatwo się ją przyrządza i można z niej zrobić tez pyszny wegetariański pasztet. Tak samo możesz postąpić z nieco egzotyczną fasolą mung. Jeśli jesteśmy przy kuchni chińskiej to proponujemy smakowitą i lekkostrawną fasolę adzuki lub pięknie prezentującą się na talerzu ekologiczną czarną fasolę. Do szybkich zup przyda się pod ręką mix strączkowych warzyw lub warzywa w puszce gotowe do użycia.


Ilość produktów 1
Strona
z 1

Wg producentów

Wybrane:
  • bez dodatku cukru
wyłącz wszystkie filtry

  • Bio Azja
  • Wysyłka w 24h
    • bez dodatku cukru
    • EKOLOGICZNE
360g
23,31 zł / 1kg
8,39
0