Syropy słodzące

Ekologiczny syrop z agawy, czy syrop daktylowy to coraz popularniejsze środki słodzące. Doskonale rozpuszczają się w wodzie, są łatwe w użyciu i zdrowsze niż biały cukier. Można polać nimi kanapkę, dodać do wypieków. Syrop z agawy lub daktylowy są stworzone do jogurtów z musli i z bakaliami. Syrop klonowy kojarzy się zaś nieodłącznie z amerykańskimi pancakami, a po polsku z naleśnikami. Naleśniki polane kanadyjskim syropem klonowym smakują po prostu lepiej.


Ilość produktów: 6
wyświetlaj po
sortuj według

Strona
z 1
widok:
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
13,99
  • Wysyłka w 24h
    • bez dodatku cukru
    • EKOLOGICZNE
    • wegetariańskie
12,99
  • Wysyłka w 24h
    • bez dodatku cukru
    • EKOLOGICZNE
    • wegetariańskie
27,99
  • Wysyłka w 24h
    • bez dodatku cukru
    • EKOLOGICZNE
    • wegetariańskie
15,99
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
14,99
    • bez dodatku cukru
    • EKOLOGICZNE
    • wegetariańskie
  • Produkt chwilowo niedostępny