Syropy słodzące

Ekologiczny syrop z agawy, czy syrop daktylowy to coraz popularniejsze środki słodzące. Doskonale rozpuszczają się w wodzie, są łatwe w użyciu i zdrowsze niż biały cukier. Można polać nimi kanapkę, dodać do wypieków. Syrop z agawy lub daktylowy są stworzone do jogurtów z musli i z bakaliami. Syrop klonowy kojarzy się zaś nieodłącznie z amerykańskimi pancakami, a po polsku z naleśnikami. Naleśniki polane kanadyjskim syropem klonowym smakują po prostu lepiej.


Ilość produktów 6
Strona
z 1

Wg producentów


  • Horizon
    • EKOLOGICZNE
14,99
0
  • Bio Planet
    • bez dodatku cukru
    • EKOLOGICZNE
    • WEGAŃSKIE
14,99
0
  • Terrasana
    • bez dodatku cukru
    • EKOLOGICZNE
    • WEGAŃSKIE
33,00
0
  • Allos
    • bez dodatku cukru
    • EKOLOGICZNE
    • WEGAŃSKIE
32,99
0
  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
  • Produkt chwilowo niedostępny
  • Bio Planet
    • EKOLOGICZNE
  • Produkt chwilowo niedostępny