Octy
Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.
Zamów do ND 6.10 24:00 | Dostawa: Poznań i okol. ŚR-PT 9-11.10 Wrocław, Warszawa, Kraków, Łódź, Trójmiasto, Aglomeracja Śląska, Wlkp, Bydgoszcz, Toruń CZW-PT 10-11.10
Zamów do ND 6.10 24:00 | Dostawa Poznań ŚR-PT 9-11.10 | Wrocław Warszawa Kraków Łódź Trójmiasto Agl. Śląska Wlkp Bydgoszcz Toruń CZW-PT 9-11.10.
Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.