Octy

Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.


Ilość produktów: 7
wyświetlaj po
sortuj według

Strona
z 1
widok:
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
17,29
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
14,99
  • Zamówienie do NIEDZIELI
  • Wysyłka w 08-11.04. (SR-SB)
    • EKOLOGICZNE
    • POLSKIE
    • wegetariańskie
10,59
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
12,99
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
10,99
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
7,89
    • EKOLOGICZNE
    • wegetariańskie
  • Produkt chwilowo niedostępny