Octy

Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.


Nowości


Ilość produktów: 6
wyświetlaj po
sortuj według

Strona
z 1
widok:
  • Nowość
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
17,19
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
14,99
  • Zamówienie do NIEDZIELI
  • Wysyłka w 24-26.07. (ŚR-PT)
    • EKOLOGICZNE
    • POLSKIE
    • wegetariańskie
10,49
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
10,99
  • Nowość
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
7,89
    • EKOLOGICZNE
    • wegetariańskie
  • Produkt chwilowo niedostępny