Octy

Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.


Ilość produktów 6
Strona
z 1

Wg producentów


  • Alce Nero
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
16,75
0
  • Alce Nero
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
18,99
0
  • Alce Nero
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
13,90
0

Filtrowany

  • Biofood
  • Wysyłka w 25-27.05. (ŚR-PT)
    • EKOLOGICZNE
    • POLSKIE
9,99
0
  • Wysyłka w 24h
    • bezglutenowe
    • EKOLOGICZNE
10,39
0
  • La Bio Idea
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
12,49
0