Rośliny strączkowe

Zastępują ziemniaki i makarony. Na obiad można ugotować cieciorkę lub soczewicę. Ekologiczna soczewica jest świetnym dodatkiem do zup. Łatwo się ją przyrządza i można z niej zrobić tez pyszny wegetariański pasztet. Tak samo możesz postąpić z nieco egzotyczną fasolą mung. Jeśli jesteśmy przy kuchni chińskiej to proponujemy smakowitą i lekkostrawną fasolę adzuki lub pięknie prezentującą się na talerzu ekologiczną czarną fasolę. Do szybkich zup przyda się pod ręką mix strączkowych warzyw lub warzywa w puszce gotowe do użycia.


Ilość produktów 0
Strona
z 0

Wg producentów

Wybrane:
  • solida food
  • yarrah
  • biofood
  • turvita
wyłącz wszystkie filtry

Niestety nie ma tu żadnego produktu :(

Sprawdź czy wpisane hasło jest poprawne lub zmień parametry szukanych produktów :)

Napisz do nas ahoj@ekoj.pl

- może uda nam się sprowadzić szukany produkt specjalnie dla Ciebie!