Płatki ekologiczne
Płatki ekologiczne najczęściej spożywane są na śniadanie z dodatkiem mleka, napoju zbożowego, jogurtu lub soku owocowego. Jednak ich zastosowanie może być o wiele szersze. Doskonale nadają się do przygotowywania domowych deserów, słodyczy, a nawet do dań wytrawnych, na przykład do burgerów warzywnych lub do panierowania mięsa czy warzyw. Posiadamy bardzo duży wybór różnych płatków dostępnych w naszym sklepie za zdrową żywnością: płatki jaglane, kukurydziane, pszenne, żytnie, ryżowe, orkiszowe, owsiane. Każdy smakosz może znaleźć produkt odpowiedni dla swojej diety. Większość z nich zawiera bardzo małą ilość glutenu lub nie zawiera go wcale, co ucieszy osoby z nietolerancją. Wszystkie dostarczą nam niezbędnej energii i cennych substancji odżywczych, co pozytywnie wpłynie na nasze zdrowie. Ze względu na długi termin przydatności do spożycia, łatwość przechowywania i użycia, bez problemu można wprowadzić je do codziennego jadłospisu. Wystarczy wygodnie zamówić je w naszym sklepie internetowym, a my dostarczymy je na czas.