Octy
Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.
Zamów do ND 23.06 24:00 | Dostawa: Poznań i okol. ŚR-PT 26-28.06 Wrocław, Warszawa, Kraków, Łódź, Trójmiasto, Aglomeracja Śląska, Wlkp, Bydgoszcz, Toruń CZW-PT 27-28.06
Zamów do ND 23.06 24:00 | Dostawa Poznań ŚR-PT 26-28.06 | Wrocław Warszawa Kraków Łódź Trójmiasto Agl. Śląska Wlkp Bydgoszcz Toruń CZW-PT 27-28.06.
Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.