Octy
Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.
Zamów do PON 11.11 24:00 | Dostawa: Poznań i okol. CZW-PT 14-15.11 Wrocław, Warszawa, Kraków, Łódź, Trójmiasto, Aglomeracja Śląska, Wlkp, Bydgoszcz, Toruń PT 15.11
Zamów do PON 11.11 24:00 | Dostawa Poznań CZW-PT 14-15.11 | Wrocław Warszawa Kraków Łódź Trójmiasto Agl. Śląska Wlkp Bydgoszcz Toruń PT 15.11.
Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.