Syropy słodzące

Ekologiczny syrop z agawy, czy syrop daktylowy to coraz popularniejsze środki słodzące. Doskonale rozpuszczają się w wodzie, są łatwe w użyciu i zdrowsze niż biały cukier. Można polać nimi kanapkę, dodać do wypieków. Syrop z agawy lub daktylowy są stworzone do jogurtów z musli i z bakaliami. Syrop klonowy kojarzy się zaś nieodłącznie z amerykańskimi pancakami, a po polsku z naleśnikami. Naleśniki polane kanadyjskim syropem klonowym smakują po prostu lepiej.


Ilość produktów 0
Strona
z 0

Wg producentów

Wybrane:
  • francia
  • eden
  • ichoc
  • 5 przemian
wyłącz wszystkie filtry

Niestety nie ma tu żadnego produktu :(

Sprawdź czy wpisane hasło jest poprawne lub zmień parametry szukanych produktów :)

Napisz do nas ahoj@ekoj.pl

- może uda nam się sprowadzić szukany produkt specjalnie dla Ciebie!