Cukier i zamienniki

Jeśli cukier, to wybierz brązowy nierafinowany i ekologiczny. Cukier trzcinowy brązowy nadaje się do wszystkich wypieków, mascobado ma dużą zawartość melasy i jest dość lepki. Są jeszcze alternatywy - ekologiczny cukier z agawy, cukier palmowy albo słodkie syropy. Nic nie zastąpi bowiem pysznego syropu klonowego na naleśnikach, syropem z agawy lub daktylowym można słodzić napoje. Dla unikających cukru polecamy też ksylitol (xylitol).


Ilość produktów 1
Strona
z 1

Wg producentów

Wybrane:
  • dobra piekarnia
  • campomar nature
  • rolmięs
  • ekowital
  • niro
  • owocowe smaki
  • terrasana
  • popcrop
  • vitally food
  • kourellas
  • coffee hunter
  • prosto ze wsi
wyłącz wszystkie filtry

  • Terrasana
  • Wysyłka w 24h
    • bez dodatku cukru
    • EKOLOGICZNE
    • WEGAŃSKIE
250ml
143,96 zł / 1l
35,99
0