Cukier i zamienniki

Jeśli cukier, to wybierz brązowy nierafinowany i ekologiczny. Cukier trzcinowy brązowy nadaje się do wszystkich wypieków, mascobado ma dużą zawartość melasy i jest dość lepki. Są jeszcze alternatywy - ekologiczny cukier z agawy, cukier palmowy albo słodkie syropy. Nic nie zastąpi bowiem pysznego syropu klonowego na naleśnikach, syropem z agawy lub daktylowym można słodzić napoje. Dla unikających cukru polecamy też ksylitol (xylitol).


Ilość produktów 1
Strona
z 1

Wg producentów

Wybrane:
  • batom
  • belvas
  • olandia
  • natura siberica
  • okovital
  • zielenica
  • owocowe smaki
  • vitally food
  • pasieka ceroń
  • hello-v
  • runoland
wyłącz wszystkie filtry

  • Batom
  • Wysyłka w 24h
500g
49,98 zł / 1kg
24,99
0