Cukier i zamienniki

Jeśli cukier, to wybierz brązowy nierafinowany i ekologiczny. Cukier trzcinowy brązowy nadaje się do wszystkich wypieków, mascobado ma dużą zawartość melasy i jest dość lepki. Są jeszcze alternatywy - ekologiczny cukier z agawy, cukier palmowy albo słodkie syropy. Nic nie zastąpi bowiem pysznego syropu klonowego na naleśnikach, syropem z agawy lub daktylowym można słodzić napoje. Dla unikających cukru polecamy też ksylitol (xylitol).


Promocje


Ilość produktów 4
Strona
z 1

Wg producentów

Wybrane:
  • oxfam fairtrade
  • olandia
  • santini
  • owocowe smaki
  • rabenhorst
  • vitally food
  • coffee hunter
wyłącz wszystkie filtry

  • Santini
  • Wysyłka w 24h
  • Ocena:
    • bez dodatku cukru
53,00
0
  • Santini
  • Wysyłka w 24h
    • bez dodatku cukru
14,99
0
  • Santini
  • Wysyłka w 24h
    • bez dodatku cukru
27,99
0
  • Santini
  • Wysyłka w 24h
20,99
0