Cukier i zamienniki

Jeśli cukier, to wybierz brązowy nierafinowany i ekologiczny. Cukier trzcinowy brązowy nadaje się do wszystkich wypieków, mascobado ma dużą zawartość melasy i jest dość lepki. Są jeszcze alternatywy - ekologiczny cukier z agawy, cukier palmowy albo słodkie syropy. Nic nie zastąpi bowiem pysznego syropu klonowego na naleśnikach, syropem z agawy lub daktylowym można słodzić napoje. Dla unikających cukru polecamy też ksylitol (xylitol).


Ilość produktów 4
Strona
z 1

Wg producentów

Wybrane:
  • biovegan
  • burger
  • lye cross farm
  • fabijańscy
  • santini
  • sante
  • bio ania
wyłącz wszystkie filtry

  • Santini
  • Wysyłka w 24h
  • Ocena:
    • bez dodatku cukru
55,99
0
  • Santini
  • Wysyłka w 24h
    • bez dodatku cukru
14,99
0
  • Santini
  • Wysyłka w 24h
    • bez dodatku cukru
29,99
0
  • Santini
  • Wysyłka w 24h
21,99
0