Cukier i zamienniki

Jeśli cukier, to wybierz brązowy nierafinowany i ekologiczny. Cukier trzcinowy brązowy nadaje się do wszystkich wypieków, mascobado ma dużą zawartość melasy i jest dość lepki. Są jeszcze alternatywy - ekologiczny cukier z agawy, cukier palmowy albo słodkie syropy. Nic nie zastąpi bowiem pysznego syropu klonowego na naleśnikach, syropem z agawy lub daktylowym można słodzić napoje. Dla unikających cukru polecamy też ksylitol (xylitol).


Ilość produktów 1
Strona
z 1

Wg producentów

Wybrane:
  • wegańskie
  • bio planet
  • biovegan
  • vitavegan
  • burger
  • bio europa
  • okovital
  • allos
  • manufaktura rybna
  • vitapol
  • ekoflorka
  • the bridge
  • bio ania
wyłącz wszystkie filtry

  • Bio Planet
  • Wysyłka w 24h
    • EKOLOGICZNE
    • WEGAŃSKIE
300g
46,63 zł / 1kg
13,99
0