Zamawianie i dostawy 1 listopad i 11 listopad

Zamawianie i dostawy 1 listopad i 11 listopad

Dostawy po 1 listopada (poniedziałek)

1 listopada, w poniedziałek przypada dzień wolny. 

Ale my działamy!

Zamówienia odbywają się tak jak zwykle...

 Zamówienia na większość produktów można składać tradycyjnie do 

 NIEDZIELI 31 PAŹDZIERNIKA DO 24:00. 

Dostawy odbywają się:

 Poznań i okolice - ŚRODA - PIĄTEK (3-5 LISTOPADA) 

 Wrocław - CZWARTEK (4 LISTOPADA) 

 

Jak zwykle też przy okazji dnia wolnego, jest kilka zmian w dostępności niektórych producentów:

• WAŻNA ZMIANA - MIĘSO I WĘDLINY POLSKIE EKO ZAGRODY

 Zamówienie na całe mięso i wędliny od Polskich Eko Zagród należy złożyć wyjątkowo do   PIĄTKU 29.10 DO GODZ. 11:00 

• Nabiał Ziembiński, Biopiekarz, Limeko, Maryniak, Piekarnia Gzik - dostawy możliwe tylko w czwartek i piątek 4-5 listopada

Zmiana - Rolmięs dostępny normalnie - w dostawach od środy do piątku


• Gospodarstwo Kwiatkowscy - ograniczony asortyment, większość produktów dostępna


Część produktów na dostawy po 1.11 będzie niedostępna:

• Produkty Klasztorne i Mamavege
• mięso surowe Wasąg (wędliny będą dostępne normalnie)

Po 1.11 możliwe, że wystąpią większe braki świeżych produktów importowanych. Mamy nadzieję, że nie będą one nazbyt odczuwalne. Przepraszamy za ewentualne niedogodności.


Dostawy 11 listopada (czwartek)

W tygodniu 8-14 listopada, przypada święto i dzien wolny. 

 Zamówienia można składać tradycyjnie do 

 NIEDZIELI 7 listopada DO 24:00. 

 Dostawy odbywają się: 

 Poznań i okolice - ŚRODA i PIĄTEK (10 i 12 LISTOPADA) 

 Wrocław - (zmiana) dostawa w PIĄTEK (12 LISTOPADA) 

Jest kilka zmian w dostępności niektórych producentów:

WAŻNA ZMIANA - MIĘSO I WĘDLINY POLSKIE EKO ZAGRODY

 Zamówienie na całe mięso i wędliny od Polskich Eko Zagród należy złożyć wyjątkowo do   PIĄTKU 5.11 DO GODZ. 11:00 

Część produktów na dostawy po 10-12.11 NIE będzie niedostępna:

• Amciu
• Produkty Klasztorne

Przepraszamy za ewentualne niedogodności.

W przypadku pytań, jesteśmy - ahoj@ekoj.pl


Pin It


Komentarze