Dostawy na 26 tydz. :) 30.06-2.07 ŚR-PT
Ahoj! Cuda, w tym tygodniu mamy prawdziwe kulinarne perełki.
Złoty pstrąg
To pstrąg klasy premium z gospodarstwa Zielenica. Z ang. golden trout. Znajdziesz go w najlepszych polskich restauracjach. Wyhodowanie go było marzeniem Pani Anny Skowrońskiej z Zielenicy. Ta złota rybka wygląda niezwykle urodziwie na talerzu. Mięso jest delikatne, ma miękką strukturę i genialny smak. Wystarczy spojrzeć :)
P.S. Aby ryba dobrze smakowała, musi trzykrotnie pływać:
- w dobrej wodzie,
- w dobrym maśle,
- w dobrym winie.
Burak liściowy
Mangold, boćwina, bietola. Ciągle jeszcze mało popularne warzywo. Boćwina to nie to samo co botwinka. Boćwina ma mięsiste liście (idealne do zawijania np. mięsa) i grube ogonki. Z liści możesz zrobić gołąbki, zawinąć warzywa. Można je dusić, piec, smażyć. Dodawać do sałatek. Zrobić wege pasztet :)
"Omelette", vEGGsy na omlet
Taka nowinka dla wegan i nie tylko. vEGGs w wersji na jajecznicę (wegecznicę), omlety, quiche, frittatę. Na bazie białka z grochu plus kilka wiążących, naturalnych składników i voila! vEGGsy nie mają też glutenu. Jedno opakowanie to odpowiednik 15 jaj.
Nowości tygodnia
Tych kilka produktów przypadło nam szczególnie do gustu w tym tygodniu :)
Groszku cukrowego ekologicznego mamy ograniczoną ilość.
Czekając na lipcowe promocje
Wrzucamy tutaj kod rabatowy na... kategorię Herbaty>> Kod: herbata20 nalezy wpisać w koszyku. Jest ważny do 28.06.2021r.
Można cały czas do korzystać z dostaw bezkontaktowych. Wystarczy w komentarzu do zamówienia zostawić taką informację oraz wybrać przelew online. W przypadku dostaw tradycyjnych, przypominamy o możliwości płatności kartą. Terminale są na bieżąco dezynfekowane.
Zamówienia przyjmujemy do każdej NIEDZIELI DO 24:00.
Dostawy POZNAŃ i gminy ościenne środa-piątek.
Miasto WROCŁAW każdy czwartek.
Pozdrawiamy!
P.S. Jeśli lubisz nasz sklep, polecaj nas rodzinie i znajomym :) Wspieraj rodzinny biznes :)
Będzie nam niezmiernie miło, jeśli polecisz nas w "Googlach" LINK>>
#wybierzBIO Ekoj.pl - E sklep bez E dodatków
Komentarze