Octy
Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.
Zamów do PON 01.04 24:00 | Dostawa: Poznań i okol. CZW-PT 04-05.04 Wrocław, Warszawa, Kraków, Łódź, Trójmiasto, Aglomeracja Śląska, Wlkp PT 05.04
Zamów do PON 01.04 24:00 | Dostawa: Poznań CZW-PT 04-05.04 | Wrocław, Warszawa, Kraków, Łódź, Trójmiasto, Agl. Śląska, Wlkp PT 05.04
Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.