Octy
Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.
Zamów do ND 21.04 24:00 | Dostawa: Poznań i okol. ŚR-PT 24-26.04 Wrocław, Warszawa, Kraków, Łódź, Trójmiasto, Aglomeracja Śląska, Wlkp CZW-PT 25-26.04
Zamów do ND 21.04 24:00 | Dostawa: Poznań ŚR-PT 24-26.04 | Wrocław, Warszawa, Kraków, Łódź, Trójmiasto, Agl. Śląska, Wlkp CZW-PT 25-26.04
Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.